dijous, 12 de setembre del 2019

El CNI i els atemptats del 17-A

El meu últim article a la revista "La vall"

El diari el Publico va publicar uns articles on deien que, segons les seves fons el CNI sabia dels seus passos i moviments de l'Imam de Ripoll, però no van fer res. Resultar sospitós que un dia abans estigues en nòmina com informador en les llistes del CNI i, que desaparegués després dels atemptats.
El govern del PSOE, amb PP i C's, han obstaculitzat la seva investigació negant una comissió per esbrinar els fets. Que ara vulguin tira terra per sobre, és molt greu, hi ha unes preguntes per les quals no donen resposta, com no volen saber que va passar?, ciutadans van morir en l'atac terrorista del 17-A, sabien que era un terrorista l'imán de Ripoll, Abdelbaki Es Satty, i no van dir res als mossos?, com és que no obren una comissió d'investigació? Que la gent desconfia?, com no fer-ho. Perquè no només no volen aclarir que va passar amb el CNI, sinó que acusen precisament a qui vol aclarir i investigar aquells fets.

Per part del govern hi ha hagut informacions contradictòries d'uns i d'altres, això psicològicament se li diu "confondre", desvien l'atenció i fan perdre la direcció real, negant o pitjor, no donen valor ni importància a tota la documentació aportada pels mossos. Aquestes proves concloïen que l'atemptat del 17-A era una operació d'estat. Per quins fins? És fàcil deduir-ho, ja que, faltava uns dies pel referèndum de l'1-O.

Arribat aquest punt el que seria lògic es que el govern espanyol hagués volgut clarificar el paper del CNI en tots aquests actes en el mateix parlament espanyol. Però no ho han fet, sorra i més sorra, tapar-ho tot. I torno a dir, els hi estranya que la gent desconfiï.
  
Tessa Barlo


 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada