diumenge, 27 de desembre del 2020

Un Nadal diferent



 

Un Nadal diferent

 

Veiem com aquesta segona onada és pitjor que la primera, potser alguns no tenen aquesta percepció; perquè van a treballar, poden sortir a passejar, prendre un cafè o cervesa amb algun amic o amiga, això els fa una sensació de normalitat. El cert és que si mirem les xifres de contagiats per dia i les morts és esfereïdora. Molt pitjor que la primera onada. A la primera ens van confinar totalment i va ser molt dur, ara prenen mesures, la sensació és d'una mica a la desesperada, perquè les conseqüències d'un confinament total per l'economia del país, tant per empreses, comerç o famílies, seria devastadora. Però que es puguin fer certes coses, no vol dir que anem a millor, les xifres no menteixen.

 

Fer una intervenció precoç és la manera de controlar la propagació del virus COVID19, sobretot, per evitar el col·lapsa sanitari que seria de gravíssimes conseqüències, per això, el toc de queda, les prohibicions i el confinament perimetral, etc. I tots pensant en les festes de Nadal. La presidenta de la Comissió Europea, Úrsula von de Leyen, ens ha avançat que aquest Nadal serà diferent. Com també tenim clar que els reis mags no ens portaran la vacuna.

 

Volem veure a la nostra família, reunint-se com sempre, riure, fer fotos i una taula plena de menjar, mentre els més petits juguen per la casa. Però, serà un Nadal diferent, màxim deu persones inclosos les criatures, haurem de buscar fórmules per passar aquest any com puguem. Pitjor seria exposar-nos o exposar els més dèbils a què agafin el virus. Tots pensem "jo estic bé", però és sabut que en les reunions familiars, és quan es produeix el número més gran contagi entre les persones.

Els reis vindran també d'altra manera, s'han hagut d'adaptar com tots i dels grans depèn com ho visquin els més menuts.

Tot plegat és difícil, però ara toca quedant-se a casa, la salut dels teus s'ho val.

 

Tessa Barlo

 

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada