dissabte, 8 de setembre del 2018

Una nova etapa



Comencem una nova etapa amb el retorn a Bèlgica del president a l'exili Carles Puigdemont. Marcada primer pel ressò internacional de la seva llibertat, així com, la voluntat del president de continuar treballant per la independència des de l'exili. Els periodistes i tots els mitjans de comunicació encara estan perplexos, pel fet que, pugui ser lliure i moure's pel món, excepte per l'estat espanyol.

A la Casa de la República de Bèlgica ja si han fet les primeres reunions, però no serà fins passades les vacances o a finals d'agost, que no es preguin mesures d'estat. Això si no hi ha sorpreses, que últimament anem d'esglai en esglai. El fet de la llibertat del president Puigdemont ha sigut com una esperança feta realitat, després de tants mesos d'inquietud. Semblava com si el món independentista-republicà estigues desorientat, és el primer pas en molt mesos i, molt important.

El magistrat Llarena en lloc de rectificar davant els dictàmens d'Alemanya, una vegada més ha optat per fer el ridícul, retirant les euroordres, no sols d'Alemanya sinó de tots els països on hi ha exiliats polítics. Està en un carreró sense sortida i que el porten directament al desprestigi, tant és, que fa poc dies va sortir per una televisió per donar explicacions, no va ser una bona imatge d'un magistrat que segons diuen tots, almenys el que el coneixen, d'un currículum impecable, acabi sent vergonyós per la seva venjança personal contra els independentistes. No només amb els catalans, que hi estem acostumats, sinó amb Europa i el món.

Estem en un camí sense retorn, on sembla que els vents comencen a canviar a favor de la república. Tenim un llarg recorregut, molts murs per saltar, però des de l'un d'octubre som més forts que mai.

Tessa Barlo


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada