dimarts, 12 de setembre de 2017

El misteri sobre la mort de Miguel Bles

El Sr. Blesa va ser un pes fort en el sector financer, sobretot en Caja Madrid. Però la seva sort va canviar quan en el 2013, es va iniciar una recerca per possibles irregularitats en l'etapa en la qual era gestor precisament d'aquesta entitat. Després de ser condemnat, es va deslliurar de la presó, quan va pagar els 2,5 milions d'euros de fiança.
Aquest cas va tenir rebombori mediàtic, perquè qui va ordenar el seu ingrés a la presó, va ser el jutge Silva. Què, per aquest motiu va ser inhabilitat del seu càrrec durant disset anys.

Va tenir més casos oberts: estafa en les preferents de la Caja Madrid i per sobresous i incentius a alts directius de l'entitat en el 2008.

Blesa anava acumulant balafiament i saqueig econòmic, sota el mantell de Caja Madrid, així arribem al 2014, quan s'obre el cas de les targetes "Black". Per aquest fet, en el 2017 va ser condemnat a sis anys de presó.

Però, sobretot, Blesa sabia molt de tots, qui i quant havien cobrat amb les seves martingales. La seva mort ho silencia per sempre. Diuen que va recolzar la culata del rifle i va estrènyer el seu pit contra la boca del canó. Imaginem-ho; difícil. Tenia braços de goma, eren superllargs. Senzillament és impossible un suïcidi d'aquesta manera.

Un altre misteri que resoldre: Qui ha vist el cos mort? Han passat comunicats del forense, molt bé, però ningú conegut l'ha vist. En cap mitjà de comunicació s'ha parlat del seu enterrament.

També existeix una altra teoria, que tot ha estat un muntatge i que ara gaudeix en qualsevol lloc prenent el sol, amb una altra identitat, una altra vida, com fan als testimonis protegits, només que en aquest cas és perquè no atesti.

Que cadascun tregui les seves pròpies conclusions, perquè totes seran vàlides vist la poca transparència sobre la mort del Sr. Blesa.

Tessa BarloCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada